понеделник, 31 май 2010 г.

Срамна убийствена атака над мирната флотилия, има убити...МИРНИ активисти

Мирния конвой с кораби, който замина тази нощ от Кипър (там се срещнаха корабчетата за флотилията, идващи от няколко държави), бе нападнат в мирни води от израелски командоси. Има убити - предава се за 14, но не е сигурна бройката.
израелците казват, че ПРОВОКАЦИЯТА (?!) срещу тях била ОГРОМНА! Когато командоси се качили на корабчетата, били посрещнати с брадви и ножове, при което открили огън.
израел е потвърдил първоначалното си становище, че няма да допуска помощите до Газа. Също така са поставили ограничение върху информацията по случая.

Много емоционално гледам на случката, а и не само на нея, а на всичко свързано с Палестина и евреите. Така че няма да коментирам и да задам и писмено лавината от върпоси, която напира в главата ми...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ас-саламу алейкум! Мир на всички!
Преди да коментирате, ви моля да помислите добре върху това, което искате да кажете и за начина, по който ще го изречете. Аз няма да толерирам фитната и обидни изказвания по адрес на Аллах и Исляма. Ако имате въпроси, кажете или попитайте по начин, по който искате и на вас да ви се говори :D

Ако искате да ми кажете нещо лично, персонално до мен, ползвайте електронната ми поща (и-мейл).

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации