неделя, 23 май 2010 г.

Снимка на Деня

Хареса ми това начинание на Neshtoto.com и реших да пусна подобна тема и тук, макар че красотите и хубавоте фотографии да са толкова много, че не знам как ще се огранича - май няма да е в една, но може да е подборка на Деня или ако чак толкова нямам време - поне една снимка.
Разбира се, ако някой предложи снимки, нека се свърже с мен иншаАллах.


Стара църква намираща се в единия край на язовир Жребчево близо до Нова Загора. Почти целогодишно тази църква е залята с вода, но има също така и дни през лятото, когато водата е сравнително далеч от стените на църквата.


4 изтребителя хванати по време на полет над един от най – известните европейски замъци. Трите самолета отзад са F-15C, водени от германски пилот, който е с черният F-104G Starfighter на Lockheed. А замъка, над който прелитат, ако все още не сте успели да си го спомните е Нойшвайнщайн, който се намира точно на границата на Германия с Австрия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ас-саламу алейкум! Мир на всички!
Преди да коментирате, ви моля да помислите добре върху това, което искате да кажете и за начина, по който ще го изречете. Аз няма да толерирам фитната и обидни изказвания по адрес на Аллах и Исляма. Ако имате въпроси, кажете или попитайте по начин, по който искате и на вас да ви се говори :D

Ако искате да ми кажете нещо лично, персонално до мен, ползвайте електронната ми поща (и-мейл).

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации