петък, 27 август 2010 г.

На нео-инквизиторите от Флорида са им забранили да горят Корана

25 Август 2010г.

Властите на американския град Гейсвил (щат Флорида) са отказали да дадат разрешение за разпалване на огън пред  една от черквите, планираща да устрои публично изгаряне на Корана на 11 септември.

Световният център за разпространение и поддръжка „Гълъб” е придобил наистина международна известност, обявявайки намерението си да изгори на територията на своята черква Свещената за мюсюлманите книга за ознаменуване на деветата година от трагедията на 11 септември.
Съгласно действащите в града противопожарни правила изгарянето на книги на открито пространство е забранено, е заявил временно изпълняващият длъжността началник на местната противопожарна служба Жене Принц. За нарушаването на тази забрана черквата  я грози парична глоба, предава «Associated Press».
В разпространеното от центъра електронно издание се казва, че: «Властите на град Гейсвил не ни дават разрешение да изгорим Корана, но ние въпреки всичко ще го изгорим.»
Трябва да припомним, че миналата година тази черква се е прославила, като е раздавала тенниски с надпис «Ислямът – дело на дявола».
Източник: www.islamnews.ru/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ас-саламу алейкум! Мир на всички!
Преди да коментирате, ви моля да помислите добре върху това, което искате да кажете и за начина, по който ще го изречете. Аз няма да толерирам фитната и обидни изказвания по адрес на Аллах и Исляма. Ако имате въпроси, кажете или попитайте по начин, по който искате и на вас да ви се говори :D

Ако искате да ми кажете нещо лично, персонално до мен, ползвайте електронната ми поща (и-мейл).

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации