понеделник, 27 декември 2010 г.

За ислямизма, фундаментализма и още нещо... Кой ни управлява?!


Напоследък все повече медийното пространство се запълва с националистически истерии и най вече, от действията на една шайка безполезни всеядни същества! 45 години се борихме, за да имаме правото да се изказваме, да говорим свободно и да критикуваме неправилните действия на отговорните лица.
Днес, 20 години, след като си отиде омразният режим - време през което задкулисните строители на псевдо-демокрацията узурпираха медиите и средствата за масово осведомяване на хората, нещо повече - монополизираха правото на определяне на правилата за организиране на обществения живот. Хищническияt начин на живот, който ни предлагаха до момента ни доведе до крах - все по обедняващата народна маса по света, Европа и България започна да подозира, че има нещо гнило в цялата тая рябота. 
Оттам и истерията, в която изпаднаха управляващите от страх, че може да се случат необратими процеси, решиха да насочат вниманието на общественосtта към един всеобщ враг. За тази цел се налагаше врагa да бъде хем близко, за да се плашат по-истински хората, хем някъде там,  дето да хвърлят и бомби, за да е по-истинско. 
За Европа и света ми е трудно да коментирам детайли, но нали и ние сме вече част от глобалното село се налага и тук да се прилагат стандартните методи за закрепване на безполезните политици! И хоп, ето вижте ги - терористи, фундаменталисти, екстремисти и всякакви тем синоними се пръкнаха незнайно от къде. Тъй като става дума за човешки съдби, за човешки същества, за това работата изобщо не е смешна. Мюсюлманите се оказаха средството, с което измамната олигархия ще си измие ръцете, окъпани в нещастието на милиони объркани хора. Хора, които не могат да прогледнат от пълната бъркотия и безпорядък в държавата. 
Учудващо е, че една персона, олицетворяваща лудостта и лъжесвидетелстването, и нещо повече - прехвърчането от партия на партия и демагогстването, обещания за национализации и какво ли още не, сега, когато държи властта в ръцете си се ограничава, само и единствено в подстрекаването на омраза между хората, които са живели заедно още мнооого преди баща му да сбърка!! 
Още по-учудвящо е, че никой от политиците не каза и дума по въпроса – да, защото и те чакат от същите плодове да берат, дето ще се народят от това, което се посява. Искрено се надявам здравомислещите хора в тази изстрадала България да са повече от идиотите и да видят, че истинските проблеми са в лицемерните и алчни управленци и че се налага да се сплотяваме като нация и да поставим нашите избранници под контрол, а не те да ни държат в неведение и да ни посочват мъглата, като мястото, през което трябва да се върви!!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ас-саламу алейкум! Мир на всички!
Преди да коментирате, ви моля да помислите добре върху това, което искате да кажете и за начина, по който ще го изречете. Аз няма да толерирам фитната и обидни изказвания по адрес на Аллах и Исляма. Ако имате въпроси, кажете или попитайте по начин, по който искате и на вас да ви се говори :D

Ако искате да ми кажете нещо лично, персонално до мен, ползвайте електронната ми поща (и-мейл).

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации