неделя, 2 януари 2011 г.

Снимки от 2010г.

22 май. Палестинка на погребението на свой близък, убит от израелските войски при опит да проникне в Израел, в южната част на ивицата Газа.
31 май. Американският сержант Брант от 4 отряд на 73-ти кавалерийски полк проверява потенциален заподозрян по време на операцията на територии, до скоро контролирани от талибаните в Афганистан.
17 юни. Афганистанка се снима, за да се регистрира за парламентарните избори в Херат, Афганистан.
21 юни. Узбекистанка плаче над тялото на мъртвия си съпруг, убит по време на операция на киргизките власти в село Нариман, Киргизстан. Ситуацията в района на град Ош все още е напрегната след етнически сблъсъци между киргизи и узбеки.
4 април. 17-годишната Дженет Абдуракманова, която се самовзриви в московското метро, позира за снимка със съпруга си, кавказки боец, който е убит през 2009 г.
Жената, глобена от френската полиция, защото шофирала със забулено лице, отива на среща с пресата в Нант, Франция, на 26 април.
22 юли. Погребална служба на ембрион в Северна Каролина, организирана от група, бореща се срещу абортите в САЩ. Активистите на организацията "Операция: Спасяване на Америка" твърдят, че ембрионът е абортиран. Според тях ислямът и хомосексуалността са подобни на аборта.
1 юли. Босненски жени плачат над един от ковчезите по време на погребението на 775 босненски мюсюлмани, жертви на клането в Сребреница. Около 8000 мъже и деца са били убити от босненските сърби през 1995 г. Погребението на 775-те жертви, чиято самоличност е установена едва наскоро, е част от отбелязването на 15-тата годишнина от клането.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ас-саламу алейкум! Мир на всички!
Преди да коментирате, ви моля да помислите добре върху това, което искате да кажете и за начина, по който ще го изречете. Аз няма да толерирам фитната и обидни изказвания по адрес на Аллах и Исляма. Ако имате въпроси, кажете или попитайте по начин, по който искате и на вас да ви се говори :D

Ако искате да ми кажете нещо лично, персонално до мен, ползвайте електронната ми поща (и-мейл).

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации