понеделник, 19 юли 2010 г.

Рамадан - напомняне за единството



Побързайте пред идващия Свещен месец Рамадан, изпълнения с огромна благодат от Всевишния към вярващите - подгответе се за поста и за повечето ибадат, които можете да извършите прз месеца, в който наградата ви ще бъде по-голяма.
Посвършете повечето си дела преди това, помислете също дали нямате пропуснати дни от предишния Рамадан - все още имате време да го отговеете иншаАллах.
Пристъпете в месеца, ако Аллах позволи, чисти и вярващи.

Ето тук са събрани десетки материали за Рамадан, за поста преди, по време и след него, за нещата, които развалят поста, за онези, които може да го провалят, за всички ибадат и др.
Прочетете, припомнете си и очквайте с нетърпение иншаАллах.

Ще намерите и подробно и ясно написаната книга "Етикет и Сунна на поста" от Шейх Мунаджджид, с ясни обяснения за сухур, ифтар и всичко, което може да си зададете като въпрос за задължителния и доброволния пост.







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ас-саламу алейкум! Мир на всички!
Преди да коментирате, ви моля да помислите добре върху това, което искате да кажете и за начина, по който ще го изречете. Аз няма да толерирам фитната и обидни изказвания по адрес на Аллах и Исляма. Ако имате въпроси, кажете или попитайте по начин, по който искате и на вас да ви се говори :D

Ако искате да ми кажете нещо лично, персонално до мен, ползвайте електронната ми поща (и-мейл).

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации