неделя, 7 ноември 2010 г.

Благодарствено писмо от Мухаммед и неговите родители



Скъпи братя и сестри, мили малки мюсюлманчета, най-сърдечно Ви благодарим за моралната и материалната подкрепа, която ни оказахте в това наше изпитание.
          Нашето пътуване до Италия и престоят ни там се осъществиха, благодарение на помощта от Аллах, на Вашите средства, които дарихте, и на Вашата молитва, която улесняваше всяка наша стъпка.
          Трудно беше за нас да обявим „Зов за помощ”, при положение, че страната ни не е от богатите и доходите на хората едва стигат за покриване на нуждите... Трудно беше и да вземем събраните средства..., но ни окуражаваше обещанието на Аллах, че при Него нищо не се губи и че Той ще Ви въздаде многократно и на този свят, и в Отвъдното. Такава е и нашата дуа към всички Вас, които откликнахте на „зова на зовящия, когато Ви позова”. (Ад-Духа: 10).
          Нека и Аллах да откликва на Вашите молитви!
          Престоят ни в Италия беше две седмици, от които втората – в най-добрата болница в Рим – „Бамбино Джесу”. На Мухаммед бяха направени прегледи, изследвания и консултации от едни от най-добрите специалисти – нефролози и хирурзи. Лекарите и там определиха състоянието му като доста сериозно и след неколкократни обсъждания бе взето решение операцията да бъде отложена с няколко месеца, понеже хирургична намеса в това му състояние е „рискована”. Основна причина за това е терапията с антибиотици, провеждана до сега, която сериозно е увредила бъбреците.
          Завършваме писмената си благодарност, обръщайки се към всички родители:
          Мили родители, нашият съвет е да бъдете много внимателни при използването на медикаменти (особено антибиотици!, които сериозно вредят на бъбреците), както от самите Вас, така и от децата Ви... Особено през предстоящия зимен сезон, обикновено съпътстван от различни вируси. Четете повече, питайте повече и странете от антибиотиците! Нека Премъдрият и Милостив Аллах ни учи, нека ни предпазва!

Още веднъж сърдечно Ви благодарим!


                                                                04. 11. 2010 год., София

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ас-саламу алейкум! Мир на всички!
Преди да коментирате, ви моля да помислите добре върху това, което искате да кажете и за начина, по който ще го изречете. Аз няма да толерирам фитната и обидни изказвания по адрес на Аллах и Исляма. Ако имате въпроси, кажете или попитайте по начин, по който искате и на вас да ви се говори :D

Ако искате да ми кажете нещо лично, персонално до мен, ползвайте електронната ми поща (и-мейл).

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации