сряда, 31 юли 2013 г.

Момичета от Норвегия "приеха Ислям", за да спечелят билети за концерт на Джъстин Бийбър

Norwegian Girls 'Convert to Islam' for Justin Bieber Tickets


TV Norway пусна комедийно шоу снощи, в което Норвежки тийнейджърки приеха Ислям, за да спечелят билети за концерт на Бийбър.
Норвежкия Християнски новинарски уебсайт Dagen съобщи за програмата Anne-Kat, където се казва на момичетата да махнат грима си, да сложат хиджаби и да изкажат Ислямското свидетелство на Арабски. Също така да четат текст на Арабски, в който се казва, че Бийбър "е нечист и вероятно - гей."
Домакинът на програмата Anne-Kat Hærland каза: "Искахме да разберем колко далеч са способни да стигнат Норвежките почитатели на Бийбър в желанието си да спечелят билети за негови концерти.”
Dagen сподели думите на Епископ Halvor Northug от Норвежката Лютеранска Църква, който казва, че епизода, е "сивдетелство за липсата у Hærland на чувство за отговорност и разбиране към вярванията на хората".
източник blogs.cbn.com
Забележка: Новината е от април 2013

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ас-саламу алейкум! Мир на всички!
Преди да коментирате, ви моля да помислите добре върху това, което искате да кажете и за начина, по който ще го изречете. Аз няма да толерирам фитната и обидни изказвания по адрес на Аллах и Исляма. Ако имате въпроси, кажете или попитайте по начин, по който искате и на вас да ви се говори :D

Ако искате да ми кажете нещо лично, персонално до мен, ползвайте електронната ми поща (и-мейл).

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации