петък, 20 май 2011 г.

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ЧЕНГЕСАРСКА БЪЛГАРИЯ!


Живеем във времена, в които политиката е религия, а религията – политика. Все по-често го доказват нашите “лидери”: представители на политическата партия на ДПС постоянно съпровождат мюфтиите и мюсюлманските духовници относно изборите за главен и районни мюфтии, главният мюфтия Мустафа Хаджи от своя страна прави компания на Доган по време на предизборните му агитации, активистите на Атака всеки петък се опитват да предизвикат сблъсък с мюсюлманите пред джамията с София по време на петъчната молитва и този път успяха, нападайки мюсюлманите събрали се за молитва. Това е една малка част от действията на нашите “политически” и “духовни” “лидери”, които така отчаяно се опитват да наелектризират нас – електората, да гласуваме на предстоящите избори, че чак се стигна и до сблъсъци.
Спомняте ли си акциите на ДАНС и изземането на арабска литература, за която вече близо година няма нищо доказано – били заплаха за националната сигурност. Ами аз да попитам – Волен с подобните му провокации, не е ли заплаха за националната сигурност. Жалкото е, че целия сценарий се замисля и ръководи от ДС – истинската заплаха за националната сигурност – онази ДС, която дърпа конците на политици и медии, по посока прокарване руските (и други олигархични, монополистки) интереси в България, при това – изключително успешно. Няма как да е другояче, тъй като олигархичната върхушка, която ни управлява на 100% принадлежи на ДС.
Не случайно казвам, че религията е политика и политиката религия – това, което още от времето на ТАТОлитаризма се налага в България, внедрявайки ДС в изповеданията, дискредитирайки ги тотално и до днес. По този начин онези ДС-та, които са начело на вероизповеданията работят в абсолютен синхрон с колегите им ДС-та, начело на всики политически партии по посока инфилтриране на общочовешките ценности, заложени у нас от религиите, поставяйки на преден план партията (по времето на комунизма) и парите (след 89 г.). Ето как стигаме до днес, когато държавата ни тотално е проядена от корупция, когато почти няма некорумпиран полицай, политик, съдия, духовник и т.н.
Във времена, в които на почест са чалгарщината, мутращината, властта, парите не е възможно да има гражданско общество, не е възможно да има мислещи хора, които да се ръководят от общочовешките ценности и морал – не, те са водени от манията за пари и власт! Ето защо идиоти като Волен Сидеров заемат централно място в новинарските емисии с своите идиотщини, ето как мюсюлманите имат своя мотив да гласуват за ДПС, ето как ние вече сме разделени и политизирани и ДС отново спечели! Онова ДС, на което принадлежат онези, които ни управляват, които ни разделят, които ни провокират, които тотално ни дискредитират като народ, нация, общество…
А гражданското общество … за него се говори в медиите – така, че ние да си помислим, че то е невъзможно, и докато им вярваме, то наистина няма да е възможно… и така ще продължим да робуваме… на ДС!!!
Господ да ни е на помощ!!!
Хайри Лошев,   Рудозем днес

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ас-саламу алейкум! Мир на всички!
Преди да коментирате, ви моля да помислите добре върху това, което искате да кажете и за начина, по който ще го изречете. Аз няма да толерирам фитната и обидни изказвания по адрес на Аллах и Исляма. Ако имате въпроси, кажете или попитайте по начин, по който искате и на вас да ви се говори :D

Ако искате да ми кажете нещо лично, персонално до мен, ползвайте електронната ми поща (и-мейл).

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации