неделя, 14 октомври 2012 г.

Ислямския свят е длъжен да прояви необходимата чувствителност срещу бедствията и репресиите пред които са изправени мюсюлманите.Премиерът на Турция Реджеп Тайип Ердоган заяви, че ислямския свят е длъжен да прояви необходимата чувствителност срещу бедствията и репресиите пред които са изправени мюсюлманите.
Премиерът Ердоган, който вчера взе участие на церемонията по откриването на международното изложение и деловия форум на Дружеството на независимите индустриалци и бизнесмени МЮСИАД в Истанбул каза „След като сме като частите на едно тяло, тогава трябва да бъдем съпричастни с болката, която изживяват нашите братя” и отправи призив за солидарност към Ислямския свят.
Премиерът Ердоган привлече внимание, че търговския обем между ислямските страни е намалял.
Ердоган каза „Задължение на всички нас е да бъдем лек за братята ни подлагани на репресии” и припомни за наводненията в Пакистан, бедствието в Индонезия и ембаргото наложено на Палестина и отправи призив Ислямския свят за солидарност.
Изложението и деловия форум на МЮСИАД ще приключи на 14ти октомври.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ас-саламу алейкум! Мир на всички!
Преди да коментирате, ви моля да помислите добре върху това, което искате да кажете и за начина, по който ще го изречете. Аз няма да толерирам фитната и обидни изказвания по адрес на Аллах и Исляма. Ако имате въпроси, кажете или попитайте по начин, по който искате и на вас да ви се говори :D

Ако искате да ми кажете нещо лично, персонално до мен, ползвайте електронната ми поща (и-мейл).

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации