събота, 22 септември 2012 г.

Делото в Пазарджик ще бъде тест за зрялост на българския съд

Това е официалното заглавие на dariknews.bg, което копирам, но според мен е тест за държавата изобщо и за хората - предимно немюсюлмани, но и за самите мюсюлмани.
Игромно изпитание за всички, фитна за всички.
Радвам се, че в предаването "Кой говори", Нина Александрова даде спокойна и добронамерена възможност на трима компетентни хора - Красимир Кънев - председател на БХК, доц. д-р Михаил Иванов - преподавател в НБУ и съветник на пезидента Желев по етническите въпроси и Бирали Мюмюн - зам. главен мюфтия. За щастие този път не беше поканен измисления компетент - Чуков или който и да било представящ себе си за знаещ. От това Дарик само печели.
Осъществена беше качествена връзка с говорителя на Прокуратурата - Снежана Стоянова - ОП Пазарджик и Експерта по Национална сигурност Тихомир Стойчев.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=964972


Чуйте предаването "Кой говори" по темата:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ас-саламу алейкум! Мир на всички!
Преди да коментирате, ви моля да помислите добре върху това, което искате да кажете и за начина, по който ще го изречете. Аз няма да толерирам фитната и обидни изказвания по адрес на Аллах и Исляма. Ако имате въпроси, кажете или попитайте по начин, по който искате и на вас да ви се говори :D

Ако искате да ми кажете нещо лично, персонално до мен, ползвайте електронната ми поща (и-мейл).

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации