неделя, 24 ноември 2013 г.

Предаването на Карбовски с Иршад и Расате, 24.11.2013Съжалявам, че присъствах на такъв скандал и на толкова непрофесионално водено предаване.
Не беше по темата - тя постоянно бе измествана върху мен и Исляма, възху маниерите и облеклото. Разговора трябваше да бъде човешки за Гражданските отряди, а не да вменяват с надписите си някаква вражда между Расате, който едвам взе думата и мен...
Беше ужасно, беше комично (не забавно) и беше за последен път ин ша Аллах.Съжалявам, че присъствах на такъв скандал и на толкова непрофесионално водено предаване.
Не беше по темата - тя постоянно бе измествана върху мен и Исляма, възху маниерите и облеклото. Разговора трябваше да бъде човешки за Гражданските отряди, а не да вменяват с надписите си някаква вражда между Расате, който едвам взе думата и мен...
Беше ужасно, беше комично (не забавно) и беше за последен път ин ша Аллах.

2 коментара:

 1. Г-н Карбовски е изключително некомпетентен по отношение на всякаква религии. А можеше да разбие арабската езичница дори и за облеклото, защото в Корана никъде не е записано, че жената трябва да ходи със забулена глава навсякъде.
  Освен това, има определение за радикален ислям и то е следното:
  Всеки, който не следва низпосланото от Аллах в Корана и си измисля собствена религия е радикален ислямист.
  Само припомням, че Аллах е казал:
  Сура 29, аяти 46 и 47
  46. И спорете с хората на Писанието само по най-хубавия начин, но не и с онези от тях, които угнетяват, и кажете: “Вярваме в низпосланото на нас и в низпосланото на вас. Нашият Бог и вашият Бог е един и същ. Ние сме Нему отдадени.”

  47. И така низпослахме на теб Книгата. Онези, на които дадохме Писанието, вярват в нея, а и някои от тези вярват в нея. Само неверниците отричат Нашите знамения.

  В прав текст в Корана е записано, че мюсюлманите трябва да са отдадени на християнския Бог - "Нашият Бог и вашият Бог е един и същ. Ние сме Нему отдадени.”

  Достатъчно е само да питаме един арабски езичник - Вярвате ли в християнския Бог. И ако каже не - означава, че е радикален ислямист, неверник, гяур, кафир и отрича казаното от Аллах в Корана!
  Защото самият Аллах е казал - "Само неверниците отричат Нашите знамения."

  ОтговорИзтриване
 2. Ассаламу алейкум! Истинския мюсюлманин трудно ще се заблуди покрай горния коментар ин ша АЛлах.
  Малко ще е трудно за онези, които се интересуват от Исляма дори от обща култура.
  Но се надявам здравия разум да говори и напътствието на Бога да не изоставя искрените да се заблуждават покрай нечии страсти :)

  ОтговорИзтриване

Ас-саламу алейкум! Мир на всички!
Преди да коментирате, ви моля да помислите добре върху това, което искате да кажете и за начина, по който ще го изречете. Аз няма да толерирам фитната и обидни изказвания по адрес на Аллах и Исляма. Ако имате въпроси, кажете или попитайте по начин, по който искате и на вас да ви се говори :D

Ако искате да ми кажете нещо лично, персонално до мен, ползвайте електронната ми поща (и-мейл).

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации