събота, 19 април 2014 г.

Щастлив/ 'Cause I'm happy...

Песента на Pharrell Williams "Happy" стана наистина хит по целия свят заради позитивния си текст и музика. Всякакви общности, етноси и най-различни хора записаха свои видеа на фона на песента.

Сега и Британски Мюсюлмани са се включили в тази весела инициатива:Само два дни след пускането си в Youtube, видеото е гледано над 570000 пъти (бел.ред. - в момента са над 890000). 

Отзивите са предимно положителни с хиляди съобщения за подкрепа. 
Във видеото участват политици, журналисти (бел. ред.- включително и журналиста на The Guardian, чиято статия видях за това видео), студенти, семейства и водачи на общности.

УЧаства дори един уважаван Мюсюлмански учен от Великобритания - Timothy Winter от Университета в Кембридж, познат и като Abdul Hakim Mura, който не ранцува, но позира с надписа "I'm happy!", което включва един приятен шеговит момент във видеото, особено за хората, които го познават.

Ето и статията в Тhe guardian, която ме насочи към това видео. 

А ето и коментар под материала: "I have lived and taught Muslim children in Bradford for 15 yrs. I am not a Muslim but Bradfodian Muslim's are the happiest they have ever been. Stay happy my Muslim friends, maybe we will catch up with you."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ас-саламу алейкум! Мир на всички!
Преди да коментирате, ви моля да помислите добре върху това, което искате да кажете и за начина, по който ще го изречете. Аз няма да толерирам фитната и обидни изказвания по адрес на Аллах и Исляма. Ако имате въпроси, кажете или попитайте по начин, по който искате и на вас да ви се говори :D

Ако искате да ми кажете нещо лично, персонално до мен, ползвайте електронната ми поща (и-мейл).

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации