неделя, 22 ноември 2015 г.

"Комбина" по Нова Тв, 22,11,2015 и кратък разговор с мен, Милена-ИршадКъм днешна дата аз с част от семейството си, живея в Малмьо, Швеция. 
В петък имах разговор и видео интервю с Лора Крумова, журналист и една от водещите на предаването Комбина, заедно с Галя Щърбева.
Разговорът ни и преди записа беше приятен, а самото интервю беше стегнато и професионално проведено. За мен това беше добре, имайки предвид разговорливостта ми и това, че по време на интервю журналистът трябва да ти помага и задава по-конкретни въпроси, за да се вместиш във времето и същевременно да бъдеш разбран.
Гледах записа, изрязани са 2/3 от разговора.
Мога да повторя въпросите и отговорите си, които липсват.
Мисля, а и най-вероятно ще го направя в друг пост. 

Засега ви предлагам линка към тази част от предаването, когато иде реч за  Ислям, Париж, Белгия (Брюксел), Ахмед Муса и Пазарджик, както и разговора с мен, който е макс. 5 минути.


http://play.novatv.bg/programi/kombina/678097?autostart=true

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ас-саламу алейкум! Мир на всички!
Преди да коментирате, ви моля да помислите добре върху това, което искате да кажете и за начина, по който ще го изречете. Аз няма да толерирам фитната и обидни изказвания по адрес на Аллах и Исляма. Ако имате въпроси, кажете или попитайте по начин, по който искате и на вас да ви се говори :D

Ако искате да ми кажете нещо лично, персонално до мен, ползвайте електронната ми поща (и-мейл).

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации