понеделник, 22 април 2013 г.

Жени говорят за Ислям, филм, излъчен по ТВ7

На 21.04.2013 от 18 часа във Фронт на Карбовски (ТВ7), се излъчи филм, в който да се покаже, че мюсюлманките са само неразбрани - самия Карбовски добре го изказа с думите си. Неразбрани и нарочени несправедливо само заради външния си вид. И най-вече от хора, които сами не са съгласни за тях да се съди по външния вид. 

http://tv7.bg/front//video/?id=9718237





Исляма е неразбран, превпочетено е да не се чете за него, само да се говори и той е нещо, с което много хора избиват комплексите си. От това Исляма няма да пострада - той е това, което е дал Всевишния. Аз лично, бидейки част от обществото, бих желала религията ни да бъде разбрана по-добре. НЕ, нямам предвид да бъде харесвана - това са две съвсем различни неща. Да, разбрана и осъзната. За съжаление по медиите се говори предимно за едни и същи неща, рядко разнообразяваме. Интересното за много хора обикновено е сред секса и половите отношения...Малко са мислещите, за които точно тези неща са израз на доста по-дълбоки разбирания и осъзнавания. Да, точно така - религията ни НЕ тръгва от секса.

В същност наистина говорихме за Ислям, но това го правим често всеки ден, а не заради или по време само на някакъв филм. 
Съжалявам донякъде, че отговарях пряко на въпросите - филма снимахме още преди 6 месеца и след това отчасти коригирах поведението си в "Споделено с Кали", излъчено на 10.01, пак по ТВ7.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ас-саламу алейкум! Мир на всички!
Преди да коментирате, ви моля да помислите добре върху това, което искате да кажете и за начина, по който ще го изречете. Аз няма да толерирам фитната и обидни изказвания по адрес на Аллах и Исляма. Ако имате въпроси, кажете или попитайте по начин, по който искате и на вас да ви се говори :D

Ако искате да ми кажете нещо лично, персонално до мен, ползвайте електронната ми поща (и-мейл).

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации